Guasha

Uitleg over guasha

Misschien ken je Guasha als beauty behandeling die op het gezicht wordt gebruikt. Net als bij de andere technieken helpt Guasha bij de circulatie van qi en bloed. Daarnaast heeft de Guasha massage een sterk reinigend effect. Het helpt je lichaam afvalstoffen afvoeren, stimuleert het bindweefsel, helpt je spieren te ontspannen, en verlichting bieden bij pijn. 

Op emotioneel niveau kun je ook wat merken van deze effecten. Er kunnen dingen loskomen die ‘vast’ zaten of het kan juist voelen alsof dingen die je lang dwars zaten worden opgeruimd. Guasha therapie is er dus op gericht alles in je systeem beter door te laten stromen.

Omdat er bij een Guasha massage afvalstoffen vrijkomen, kan het zijn dat je je na Guasha therapie moe voelt of juist heel energiek. Er kunnen rode of blauwe plekken of tintelingen optreden in de behandelde gebieden. Als je last had van specifieke klachten kunnen deze meteen verminderen of juist eerst even erger worden. Het belangrijkst is dat je de processen die gaande zijn in je lichaam zo goed mogelijk ondersteunt. 

Drink na een Guasha massage voldoende en rust na Guasha therapie ook altijd goed uit. Na een week of twee kun je de behandeling als je wilt herhalen. 

Afspraak maken?

U kunt via de knop hier onder een afspraak inplannen op: woensdag en donderdag van 08:00 uur tot 20:00 uur
en zaterdag op aanvraag .